Workshop Opstellingen De Broekriem

Workshop Opstellingen bij De Broekriem met een super uitzicht over Amsterdam

Door Erick Schydlowski, programmamanager bij De Broekriem, was ik uitgenodigd twintig werkzoekenden eens te prikkelen met familie-opstellingen. Wat blokkeert jouw succes? Hoe kom jij terug op het podium?

Workshopthema: Terug op het podium!

Ben je teleurgesteld in je huidige situatie? Ben je boos op je (ex-)werkgever? Heb je geen steun ervaren in het verwezenlijken van je dromen? En heb je stiekem de hoop ergens opgegeven? Bezoek de unieke workshop van Oscar Westra van Holthe waarin hij samen met jou kijkt hoe jij weer op het door jouw gewenste pad terechtkomt. Het is immers nooit te laat om te dromen. Met behulp van groepsopstellingen onderzoeken we als spiegels van elkaar waar de bottlenecks bij jou zitten. Waar stroomt het al? Wat heb je te versterken? Hoe saboteer je jezelf? “Het werkloos zijn ken ik als geen ander. Er heerst een groot oordeel op vanuit de maatschappij. Hoezo werk je niet? Ben je dan niet een loser?” “Nee”, zegt Oscar: “Niet als je de tijd neemt wat wezenlijks over jezelf en jouw sociale achtergrond te leren. Welk patroon van teleurstelling herhaalt zich in jouw leven? Waar kom je steeds maar niet aan toe terwijl je dat juist zo graag juist wíl? Als je die bewustzijnsweg inslaat, dan kan je niet niet succesvol zijn.” Op een splinternieuwe DeBroekriem locatie aan het IJ, met uitzicht over heel Amsterdam, wil hij graag met jullie ontdekken hoe je het heft in eigen handen neemt en hoe jij terugkeert op het door jou gewenste podium. Want iedereen heeft een verhaal. En ook jouw verhaal is het waard om gehoord, geproefd en gezien te worden. “En als je denkt dat dat niet zo is, dan moet je juist komen,” aldus Oscar. Tot snel! Klik op deze tekst om de praktische details te lezen.

1. Introductie Systemisch Kijken naar jezelf, je collega, en naar de organisatie

Ik heb verteld over systemisch werk, hoe ik naar mensen kijk, maar ook naar de organisatie-dynamieken die daaruit voortkomen. Het leverde veel herkenning en mooie eigen verhalen op van de deelnemers zelf.

2. Opstelling van vraaginbrenger

We hebben een groeps-opstelling gedaan. Wat was er een durf, moed en vertrouwen in de groep! Fijn.

3. Reflectie op de opstelling

Wat herken je van de opstelling? Wat raakte je? Wat neem je ervan mee? En hoe zeg je dat in één zin?

4. Afsluiting en bedankje

Het was alles tot in de puntjes geregeld door Erick. Bedankt! Ook kreeg ik nog een historisch weetjes-boek.

Had ik het prachtige uitzicht al genoemd?

Level Eleven is een fijne locatie met uitzicht over Amsterdam. Ik ga er zeker nog eens terugkomen.

WIL JE MIJ OOK UITNODIGEN?

E-mail me op oscar@westravanholthe.com of bel en/of whatsapp me direct op +31 (0) 616261381.

Oscar Westra van Holthe Blockbusters systemic modeling consultancy family and organizational constellations