Presentatie en Coaching bij Health Events

Presentatie en Coaching bij Health Events in Rotterdam en Leiden

Afgelopen maanden ben ik bij meerdere health events geweest, voor de gemeente-ambtenaren van Rotterdam, bij studenten in Leiden en in een winkelcentrum en kerk bij senioren in Rotterdam. Hierbij wat impressiefoto's. Wat was het ook leuk om mijn visie te delen op de "derde helft" van het leven. Mijn drie tips? Deel je verhaal. Ontdek uw binnenwereld. Doe eens een familieopstelling. Kijkt u even met mij mee?

Nienke uit de vissenkom met een play-mobil tafelopstelling. "Alles komt steeds weer terug."

Systemische Boekentips voor de Lezers Onder Ons

Artikel: De acht energielekken van people managers, coaches en andere dienstverleners

DIRECT AAN DE SLAG?

E-mail me op oscar@westravanholthe.com of bel en/of whatsapp me direct op +31 (0) 616261381.