Opstellingsavond met studenten in Rotterdam is een groot succes en vraagt om lesprogramma.

Opstellingsavond met studenten Toegepaste Psychologie in Rotterdam

Samen met Raphaela en een klein groepje durfals van Toegepaste Psychologie heb ik een opstellingsavond in Rotterdam gedaan. De programma-coördinator liep in de pauze nog binnen en wilde mij graag spreken voor hoe we dit in het lesprogramma kunnen opnemen. Echt supervet om mijn kennis door te geven.

Nienke uit de vissenkom met een play-mobil tafelopstelling. "Alles komt steeds weer terug."

Systemische Boekentips voor de Lezers Onder Ons

Artikel: De acht energielekken van people managers, coaches en andere dienstverleners

DIRECT AAN DE SLAG?

E-mail me op oscar@westravanholthe.com of bel en/of whatsapp me direct op +31 (0) 616261381.